Rolf Benz meubelen

Ons Rolf Benz Experience center is bij uitstek geschikt om uw keuze te maken uit de verschillende Rolf Benz meubelen. Maar hiermee bent u er nog niet. Want van elk model zijn talloze uitvoeringen, maten en kleuren mogelijk. In ons Rolf Benz Experience Center laten wij u zoveel mogelijk uitvoeringen zien. Bovendien zijn er in ons centrum altijd ervaren Rolf Benz adviseurs aanwezig. Zij adviseren u uitgebreid en vakkundig over alle mogelijkheden van de Rolf Benz meubelen.

 

Design meubelen

Rolf Benz meubelen zijn in de eerste plaats gebruiksvoorwerpen zijn. Daarom is de keuze van het materiaal (zoals bijvoorbeeld de bekleding en het comfort bij zitmeubelen of de bladafwerking bij eettafels) van het grootste belang. De taak van onze adviseurs is om u daarbij zo goed mogelijk te adviseren. En goed te kijken naar uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Zodat het Rolf Benz meubel van uw keuze, u – ook na jaren van intensief gebruik – in alle opzichten fantastisch zal blijven bevallen.

 

Rolf Benz fauteuils, eetstoelen

In de Rolf Benz collectie zijn er maar weinig modellen die niet in diverse maten zijn te leveren. Sommige modellen gaan hierbij wel heel erg ver. Denk bijvoorbeeld aan de maatwerkprogramma’s EGO en VIDA (verschillende zithoogten/zitdiepten/zitcomfort), de relaxfauteuils 577 en 590 en eetstoelen programma’s 620, en 625. Wij hebben nagenoeg alle uitvoeringen staan en hulpmiddelen om uw keuze voor de juiste uitvoering te bepalen. De ervaren Rolf Benz adviseurs in ons Experience Center helpen hierbij graag en vakkundig.

 

Rolf Benz EGO | Rolf Benz 3100 | Rolf Benz banken | Rolf Benz Stoelen | Rolf Benz Fauteuils

Ga naar Home